Blog
2020-06-22

Kézfertőtlenítő biznisz

Ugyan olyan hiánycikknek számít már, mint a média által beharangozott WC papír. De ebben az esetben tényleg harcolni is kell az adott kincsért.

Az elmúlt pár hétben, az emberek eszeveszettül rohangálnak a boltokban és egyetlen egy cél lebeg előttük. A Szent Grál, amiért képesek harcolni embertársaikkal. Van, aki, akkor liter számra vásárolja meg, és a ház minden sarkába nyom, hogy megszentelje a környezetét. Van, aki pedig felhagyott a boltba rohangálással és inkább online vásárol. 

Egy Tennessee államban élő testvérpár úgy gondolta, hogy meggazdagszik abból, hogy több mint tizenhétezer kézfertőtlenítőt vásároltak, online, az Amazonról és az eBayről. Ezután több mint hetven ezer dollárért, közel huszonegyezer forintért kezdték el árulni, ugyan ezeken az oldalakon. Persze nem sok kellett, hogy befagyasszák a fiókjukat. Jó vége is lehetett volna ennek a történetnek, ha nem lettek volna ennyire kapzsik.

Nem úgy, mint egy brit fiatal, aki az iskolájában árulta a kézfertőtlenítőt. De ő nem darabáron, hanem egy nyomásért ötven pennyt kért, közel száznyolcvan forintot. Meg kell, mondjam, sok kicsi sokra megy. De sajnos felfüggesztés lett a vége.

Mint látható egyik véglet sem jó. Nem szükséges az összes fertőtlenítőt megvenni. Ha már van otthon mindenkinek elegendő mennyiségben, nem kell több gallonnal venni, ami a következő generációnak is sok lenne. Csak moss kezet, maradj otthon, és pihenj!

Újabb jávorantilop született Debrecenben

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek