Backstage
2024-01-25

Ozzy Osbourne két utolsó búcsúkoncertet tervez

Sharon Osbourne elárulta, hogy Ozzy két utolsó koncerttel szeretne búcsúzni a rajongóktól szeretett szülővárosában, Birminghamben.

„Ha már nem tudok rendszeresen koncertezni, akkor csak annyira akarok jól lenni, hogy egy olyan koncertet adhassak, ahol azt mondhatom: 'sziasztok, srácok, köszönöm szépen az életemet'. Ez az, amiért dolgozom, és ha a végén holtan esek össze, akkor boldog emberként halok meg” – nyilatkozta korábban Ozzy Osbourne a Rolling Stone-nak.

Most Ozzy felesége és menedzsere, Sharon elárulta, hogy a tervek szerint Ozzy két utolsó búcsúkoncertet ad majd szülővárosában, Birminghamben valamikor a jövőben. Cut The Crap turnéjának londoni állomásán Sharon megismételte, hogy Ozzy soha többé nem fog turnézni, a rajongóitól azonban szeretne illő módon elbúcsúzni.

„Nem fog újra turnézni, de azt tervezzük, hogy még két koncertet ad, hogy elbúcsúzzon, mivel úgy érzi, hogy 'még nem búcsúztam el a rajongóimtól, és szeretnék egy rendes búcsút'” – árulta el Sharon.

„Astonban fogjuk megcsinálni, ahonnan Ozzy származik” – folytatta Sharon, utalva arra, hogy Ozzy esetleg az Aston Villa futballklub stadionjában fog fellépni. – „A hangja még mindig abszolút tökéletes. És tud viccelődni is, igen.”

Sharon azt is megerősítette, hogy Ozzy még mindig ugyanúgy szeret a zenével foglalkozni, mint régen, megjegyezve: „Megvan az összes dallam a fejében. Még ha nem is szereted a zenéjét, nem tudod nem szeretni Ozzyt, egyszerűen magával ragad.”

A négy gerincműtéten átesett és egyéb egészségügyi gondokkal is küzdő egykori Black Sabbath frontember tavaly egy érzelmes nyilatkozatban jelentette be, hogy visszavonul a turnézástól, tizennegyedik szólóalbumán azonban jelenleg is dolgozik Andrew Watt producerrel.   

Azt még nem erősítették meg, hogy a fellépésekre mikor kerülhet sor, de reméljük, hogy Ozzy és a rajongói megkapják a megérdemelt búcsút.

Internetes csalások

Bohókás új lakóval készül a Csicsergő Családi Napra a Zoo Debrecen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek