Backstage
2023-04-19

Kalózok és Lemmy öröksége a Tábor Fesztiválon

Teljes a 2023-as TÁBOR Fesztivál Line-Up! A 15. jubileumi fesztiválra az ütős hazai felhozatal mellett külföldi bandák is érkeznek.

A Zorall Sörolimpiából kinőtt Tábor fesztivál idén is várja a Balaton és a Rock szerelmeseit Alsóörsre egy kis laza fesztiválozásra. Ahogy a szervezők írják, ,,Sör, Sport, Szerelem és Rock’n’Roll a Balaton parton...’’  Idén két nemzetközi nagyágyú is eljön a Magyar tengerhez. Jönnek a Balaton kalózai, a 2004-ben alakult Skót Alestorm zenekar, és elsőkézből hallhatjuk Lemmy örökségét, a legendás Motörhead klasszikusokat felvonultató  Phil Campbell and The Bastard Sons zenekart.

Természetesen idén is ott lesz a hazai rock és metal színe-java, többek közt a Tankcsapda, az EDDA Művek, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Leander Kills, az AWS, az Alvin és a Mókusok és még sokan mások.  Azon túl, hogy a fesztivál egy masszív zenei programot kínál, napközben sem unatkoznak a fesztiválozók. Közvetlen Balaton part, rengeteg gasztronómiai élmény, motoros, sport és gyermek programok várják a látogatókat, a 4 nap zene és nyaralás jegyében.

Elővételes jegyek a ROCK1.hu online hálózatában kaphatóak.

Jegyek és További információ: www.taborfesztival.hu

Photograph

Fejér Tamás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek