Backstage
2021-05-15

A Punnany Massif Tokióra hangol

Világrekord szintű rap rész, pörgős ütemek, sokatmondó szöveg, igazi közösségi szurkolás - ez a TOKIIIOOOOO, a Punnany Massif legújabb, Olimpiára hangoló dala.

“Gyermekkori álmunk vált azzal valóra, hogy egy ilyen rangos eseménynek lehetünk kicsit a nagykövetei. Az elmúlt év számunkra is olyan volt, mintha kihúzták volna a lábunk alól a szőnyeget, de most akárcsak az élsportolók, mi is nagy levegőt veszünk és újrakezdjük. Reméljük, hogy időtálló lesz, és nemcsak ezen a nyáron, de bármikor amikor előadjuk, vagy hallgatja a közönség, együtt szurkolunk majd a sportolóknak általa - mondja Farkas Roland, Wolfie, a Punnany Massif frontembere. Ha egy mondatban kellene megfogalmaznom, mi is a mondanivaló: ahhoz, hogy sikereket érj el, dolgoznod kell, függetlenül attól, milyen területen mozogsz.”

A klipet Miki357 rendezte, és a zenekar mellett olyan élsportolók tűnnek fel benne, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs. A sportolók ezúttal rendhagyó módon egyben modellekké is váltak, hiszen rajtuk mutatkozik be a magyar Olimpiai delegáció hivatalos ruházata, az adidas kollekciója.

A kollekció tervezése során fontos szempont volt a nemzeti identitáshoz való kapcsolódás mellett az is, hogy a sportolók kifejezhessék az egyéniségeiket is a változatos színek és grafikák által. Így tervezési koncepció átfogó eleme a UNITY IN DIVERSITY volt, hiszen egy ilyen nagy eseményen mint az olimpia, ahol több nemzet, több sportoló és több sportág egyesül, ott fontos, hogy az egység mellett a diverzitás is szerepet kapjon. – tette hozzá Oláh Ildikó, az adidas Sport Marketing Vezetője.

És hogy mennyire igaz a dal mondanivalója, hogy az élet minden területén a kitartás és elszántság a legfontosabb, azt egy most induló mozgalom is tükrözi. Az Olimpikon vagyok Instagram oldal célja, olyan ismert és hétköznapi emberek bemutatása, akik függetlenül a “versenyszámtól” képesek inspirálni másokat, példát mutatni a saját történetük által. A mozgalomhoz, így az élsportolók és ismert emberek köréhez, bárki csatlakozhat egy megosztással.

Íme a Punnany Massif klip:

Dárdai Pál bent tartotta a Herthát

Ötös lottó

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek