Backstage
2021-02-06

Elhunyt Siklósi Örs, az AWS énekese

29 éves korában elhunyt az AWS frontembere, Siklósi Örs. A szomorú hírt a zenekar tudatta Facebook-oldalán.

"Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát diagnosztizáltak. Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk."

A tragédia felfoghatatlan, gyászol a magyar könnyűzenei élet. Az AWS zenekar Facebook oldalán egy decemberi bejegyzésben még reménykeltő posztban tudatta rajongóival, hogy Örs hamarosan visszatérhet. Ezt erősítették meg a búcsúzó szavak is, ahol kitértek rá, hogy a frontember januárban tervezett kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal pedig készült kiadni első szólólemezét, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek.

Sajnos erre már nem kerülhet sor, hatalmas veszteség halála, nem csak zenészként ismerték el a szakmában, hanem emberileg is egy nagyon pozitív személyiségnek tartották. Nyugodjék békében.

 

Online Filmszüret

Ha pedagógusképzés, akkor irány a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek