Sport
2024-04-13

A stabilitás kulcsfontosságú

Szombaton 17 órakor a Kecskemét ellen lép pályára a Loki a Nagyerdei Stadionban, előtte számos kísérőprogram is lesz. A fontos találkozóról Srdjan Blagojevic, a DVSC vezetőedzője nyilatkozott.

– Fizikailag erős csapat a Kecskemét, a statisztikák alapján az egyik legmagasabb csapat Európában. A legutóbbi vesztes meccs miatt nyomás van most rajtunk, mivel jó eredményre számítottunk, de nem jött össze. Ahhoz, hogy most eredményesek legyünk, kontrollálnunk kell a teljesítményünket. Ismét bebizonyosodott, hogy ebben a bajnokságban egy csapattal szemben sem dőlhetünk hátra.

A stabilitás kulcsfontosságú, mivel nem elég, ha minden meccsen mi birtokoljuk többet a labdát, ahogyan azt az MTK ellen tettük, vagy említhetném a több lövést, a nagyobb xG-t is. Csökkentenünk kell a hibáink számát és az üresjáratokat a játékunkban. Ez az, ami közelebb vihet minket a pozitív eredményhez. A nyomás része a munkánknak, ez egy áldás, hisz enélkül nem is lenne izgalmas. Ha valaki a játékosok vagy az edzői stáb közül ezt nem akarja érezni, akkor a megyei szintű csapatokban kell játszania vagy dolgoznia. A nyomás plusz erőt adhat nekünk a jó eredmény eléréséhez a bajnokság végén – mondta a Loki mestere.

dvsc.hu 

Különbség

A német autóipar ellene van a kínai elektromos autókra kivetendő uniós védővámoknak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek