Sport
2024-02-15

Tomola Patrikkal erősített csapatunk

A most szerződtetett labdarúgónk a Debreceni Egyetem hallgatója.

A múlt héten bejelentett támadó, Tóth Dániel után ismét igazolt egy játékost a DEAC futballcsapata. Tomola Patrik a DSI-ben nevelkedett, majd a Debreceni Labdarúgó Akadémia játékosa volt, szerepelt a DVSC II-ben, a tiszafüredieknél, legutóbb pedig a Cigánd sikereiért küzdött.

– Régebbi vágyam volt, hogy a DEAC csapatában focizzak – mondta a futballista. – Baráti közegre találtam az öltözőben, amely számomra rengeteg lehetőséget nyújt a fejlődésre. Ideális helyre kerültem abból a szempontból is, hogy a Debreceni Egyetem GTK turizmus-vendéglátás szakán tanulok. Tulajdonképpen hazatértem egy két és fél éves kitérőt követően – nyilatkozta Tomola.

A 22 éves labdarúgó több poszton is bevethető.

– Egységes és erős csapat tagja lettem, a keret mindegyik tagja technikás és jó fizikumú játékos. A felkészülés során eddig a  balhátvéd pozíciójában vettek számításba a DEAC-ban, de pályafutásom során játszottam a középpálya közepén és a bal oldalán is – fogalmazott Tomola Patrik, aki természetesen bízik abban, hogy csapatával együtt sikeres szezon elé néz.

Megszállott rajongóiról készít filmet Eminem

A kultúra Debrecenben 2024

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek