Sport
2024-01-26

Újabb meccsüket kellett elhalasztani

Úgy fest, hogy a Debreceni Egyetem alakulata februárban látja majd vendégül az újpestieket.

A DEAC női futsalosai a hétvégén az Újpestet fogadták volna a bajnokságban. A szombati mérkőzést a lila-fehérek kéresére elnapolták, így a felek a tervek szerint február 8-án fognak összecsapni egymással a DESOK-ban. Egyébként ebben a szezonban már nem először módosult a programunk. Néhány hete az újonc dunaújvárosiaknak több időpontot is felajánlottunk a találkozó pótlására, de nekik egyik sem felelt meg, így az MLSZ döntése alapján játék nélkül kaptuk meg a három pontot.

– Nem örülünk a halasztásnak, de ha nem megyünk bele, valószínűleg nem lett volna mérkőzés, és mi mindenképpen pályára szeretnénk lépni. Bosszantó, mert lassan nincs olyan hétvége, hogy az adott ellenfelünk ne kérne halasztást vagy módosítást, egyrészt így nehéz tervezni, másrészt pedig pályaválasztó csapatként már nincs meg az a kiváltságunk sem, hogy akkor játszhatjuk le a hazai mérkőzéseinket, amikor számunkra ideális – nyilatkozta vezetőedzőnk, Quirikó Vivien.

Együttesünk tizennégy fordulót követően veretlenül vezeti a bajnokságot, a második TFSE-vel szemben kettő pont az előnye.

Fotó: Derencsényi István

Szombaton újra megpróbálják

Közel 15 millió forint értékű kábítószert vontak ki a forgalomból

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek