Sport
2022-10-25

Mándi Norbert: Büszkék lehetnek magukra a fiúk

A vezetőedző szerint a Debreceni Egyetem gárdájának több olyan megmozdulása is volt, amit át kell menteni a hétvégi bajnokira.

A DEAC férfi kézilabdázói néhány nap alatt jelentős formajavuláson mentek át. Mándi Norbert tanítványai pénteken a győri bajnokin 13 gólos vereségbe futottak bele (42-29), aztán hétfőn az NB I-es Gyöngyöst eléggé megizzasztották a Magyar Kupában, bár a bravúros továbbjutás így sem jött össze. A kupameccsen még a 47. percben is döntetlen állt az eredményjelzőn, aztán a Heves megyeiek egy 6-0-s sorozatot produkáltak, amivel megalapozták a győzelmüket, végül 33-30-ra nyertek.

 A pénteki nagy zakó után ránk fért egy ilyen mérkőzés, szerintem hellyel-közzel rendben volt a játékunk, erre a teljesítményre építhetünk, a fiúk büszkék lehetnek magukra – kezdte az értékelését a vezetőedzőnk. – Az út elején járunk, de valami hasonlót szeretnék látni a srácoktól a következő mérkőzéseken. Győrben nem léptünk ki az átlövőkre, ez pedig megbosszulta magát, a gyöngyösiek ellen sokkal többet ütköztünk. Általában támadásban szerencsére nagy gondjaink nem szoktak lenni, bár olykor meggyűlik a bajunk a helyzetkihasználással. Az utóbbi időben nem gyakran találkoztunk élvonalbeli együttessel, ezért is akartam mindenkinek játéklehetőséget adni. Szombaton a vecsésieket fogadjuk a bajnokságban, velük mindig nagyon nehéz meccset vívunk, ettől függetlenül hazai környezetben mindenképpen nyerni szeretnénk. A kupameccsen elöl és hátul is akadtak biztató megoldásaink, amikre bátran építhetünk a hétvégén – hangsúlyozta Mándi Norbert.

A DEAC-Vecsés ütközet szombaton 18 órakor kezdődik a DESOK-ban. A szurkolók a jegy.deac.hu-n már megvásárolhatják a belépőjüket.

Egy csésze kínai tea Gyomaendrődön

Kárpát-medencei nyugdíjasok gyűltek össze Debrecenben

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek