Sport
2023-11-22

Repüljenek a plüssállatok!

A Debreceni Egyetem alakulatának a szimpatizánsai a hétvégén egy jó ügy mellé állhatnak.

A DEAC férfi kézilabdacsapata szombaton 18 órától a Vecsést fogadja az NB I/B 12. fordulójában. Érdekesnek ígérkezik az ütközet, mivel Mándi Norbert tanítványai a hetedik, a vecsésiek pedig a nyolcadik helyen állnak a tabellán.

A találkozó a jótékonyság jegyében fog zajlani, de ehhez szükség van a szurkolók segítségére is. Arra kérünk minden nézőt, hogy hozzon magával az összecsapásra legalább egy plüssállatot, amelyet a kezdő sípszó előtt lehet a pályára dobni. A játékokkal egy gyermekotthon hátrányos helyzetben élő lakóinak szerezhetünk kellemes pillanatokat.

– Ez a kezdeményezés a DEAC több szakosztályánál már nem újdonság, most úgy gondoltuk, hogy mi is csatlakozunk ehhez. Közelednek az ünnepek, és nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben, mint mi. Éppen ezért ki kell állnunk a jó ügyek mellett, és az erőforrásainkkal olyanoknak kell segíteni, akik rászorulnak erre. Nagyon örültek a gyermekotthon vezetői, amikor felvettük velük a kapcsolatot, és vázoltuk nekik az elképzelésünket. Az ünnepélyes átadás a meccs szünetében lesz, ekkor Lóczi Lászlóné Kovács Marianna nyújtja át az összegyűjtött plüssfigurákat. Bízom benne, hogy a gyerekeknek meghatározó élmény lesz a plüssdobálás és mérkőzés is. Azon leszünk, hogy emlékezetessé tegyük az estét! – mondta együttesünk húzóembere, Pethő Ákos, aki hozzátette, hogy a gyerekeket meghívták a bajnokira, vagyis a játékok mellett meccsélménnyel is gazdagodhatnak.

A DEAC-Vecsés találkozóra a jegy.deac.hu-n már lehet belépőt vásárolni.

Tudományos Diákköri Konferencia az agrárkaron

A modernista építészet magyar úttörőjéről a DE MK-n

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek