Sport
2023-09-23

Kelet piros-fehér: Diósgyőrben vendégszerepel a Loki!

Nagyon jót tett a csapatnak, hogy a győztes Kecskemét elleni rangadó után jött a válogatott szünet. Ezen rövid pihenőre így jó szájízzel mehetett el a keret. Azóta túl vagyunk egy nagyon rossz pályán kiharcolt, tartalékos egri kupasikeren is. A bajnokságban pedig első idegenbeli mérkőzésünk következik, igaz nem kell messzire utazni: Diósgyőrben bizonyíthatunk!

Kicsit fura, hogy szeptember végén még csak az első idegenbeli mérkőzés következik, de nem kell ettől annyira tartani, mint néhány éve hiszen Blagojevic mester irányítása alatt idegenben is nagyon jól megy a listavezető csapatunknak.

Ellenfelünk a Diósgyőr is jól rajtolt, jelenleg az 5. helyet foglalják el és mindenféle ajnározás nélkül kijelenthető: remek szakmai munka folyik Miskolcon, ha így folytatják egészen biztosan nem lesznek kiesési gondjaik, sőt. Ne legyenek kétségeink a hazaiak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy othon tarthassák a 3 pontot. 

A DVSC-nél az elmúlt hetekben volt egy minimális játékosmozgás, a szerb csatár Majdevac teremthet versenyt a támadószekción belül. Ígéretes statisztikái vannak, remélem Debrecenben is alátámasztja játékával azt a megérzést, hogy jól járt vele a Vasutas.

Megterhelő időszak előtt áll csapatunk ugyanis a mai meccs után a Paks, Újpest, Ferencváros, Fehérvár kvartett ellen kell tovább gyűjteni a pontokat céljaink elérése érdekében.

Diósgyőrben minden adott lesz egy igazán jó, győztes meccshez. A két tábor mindig jó hangulatot varázsol a keleti rangadón, a barátság jegyében pedig igazán különleges futball-élményre és több, mint 10 ezer nézőre számíthat, aki a helyszínen tekinteni meg a mérkőzést.

Ma, 17 óra, DVTK-DVSC!

Hajrá, Loki! Mindörökké, Debrecen!

Fotó: dvsc.hu 

 

 

Hétfőn indul a RAILPOL akció

Papp László

Macskin László

Szerző
Hasonló cikkek