Sport
2022-10-26

Soltész János: bosszantó az egri vereség

Pont nélkül maradt a DEAC az NB III 14. fordulójában.

Nem sikerült megszakítania a rossz szériáját a DEAC futballcsapatának az NB III Keleti csoportjának szombati találkozóján. A hajdúságiak számára az utóbbi mérkőzéseik során kevés babér termett: egy MK-meccsen és három bajnokin nem találtak a kapuba. Sajnos nem történt ez másként Egerben sem, a házigazdák 2-0-ra legyőzték Sándor Tamás együttesét.

– Véleményem szerint nem kezdtük rosszul a találkozót, és úgy is mentünk ki a pályára, hogy ideje kimásznunk a gödörből, és szakítsuk meg a rossz sorozatunkat. Ennek ellenére volt a játékunkban némi dekoncentráltság, ami miatt jöttek a hibák, az ellenfél pedig ezt jól kihasználta, kevés lehetőségeiből két gólt is szerzett. Kezdettől fogva igyekeztünk dominálni, lövőhelyzeteink is adódtak, azonban az gyorsan egymást követő két góljukra nem tudtunk válaszolni. Bosszantó az újabb sikeretlenség – mondta Soltész János, a DEAC hátvédje.

A játékost a visszafogottabb szereplés okairól is megkérdeztük.

– Eddig sok volt a hiányzónk a sérülések miatt, de mára többen visszatértek, reméljük ezzel elindulunk fölfelé. Nehéz megtalálni a gyengébb szereplés miértjét, talán kisebb fáradtság is az oka a hullámvölgynek. Mindenesetre vasárnap itthon játszunk a Pénzügyőr ellen, ez kiváló alkalom lesz arra, hogy visszatérjünk a győzelem útjára – fogalmazott védőnk.

Fotó: Derencsényi István

Az adótörvényeket tárgyalják a képviselők

Kiváló kapusát búcsúztatta a DEAC Floorballcsapata

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek