MegMinden
2023-09-23

Papp László

(Facebook)

Az elmúlt időszakban a különböző közösségi médiafelületeken számos valótlan információ jelent meg...

Az elmúlt időszakban a különböző közösségi médiafelületeken számos valótlan információ jelent meg külföldi munkavállalókkal kapcsolatban.

Az egyik ezzel foglalkozó bejegyzés szerint a Debrecen déli részén lévő Tesco áruházból munkásszálló lesz és mögötte lévő üres területeken nagy számú munkavállaló fogadására alkalmas konténer-munkásszállás kialakítása történik meg.

Ezen információ minden alapot nélkülöz! Az érintett területen, mint ahogy a város más lakóterületein sem lehet munkásszállót építeni.

Semmilyen szándék, kérelem erre vonatkozóan meg sem fogalmazódott. Aki ezt az információt megjelentette, azt egyetlen szándék vezette, hogy megtévessze a debreceni polgárokat!

A debreceni önkormányzat sem most, sem a későbbiekben nem teszi lehetővé, hogy lakóterületeken, lakóházas övezetekben bárki új munkásszállót építsen. Minden ezzel ellentétes információ valótlanság.

Kérjük, hogy az ezzel kapcsolatosan a közösségi médiában vagy bármely más médiafelületen megjelenő információt ennek megfelelően kezeljen mindenki!

Az eredeti írást itt találja.

Kelet piros-fehér: Diósgyőrben vendégszerepel a Loki!

Kecskés Csenge

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek