Sport
2022-05-03

Újabb bravúr kellene

Fodor Antal szerint a Debreceni Egyetem alakulatában mindenki kivette a részét a legutóbbi fényes sikerből.

Két meccs után nem lettünk sokkal okosabbak abból a szempontból, hogy melyik gárda végez az ötödik helyen az Extraliga mostani idényében. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc a Kecskemét 3:0-s győzelmével indult, de a DEAC szombaton visszavágott (3:1), így jelenleg 1-1-re áll az ütközet. A csata kedd este a Messzi István Sportcsarnokban folytatódik.

– A legutóbbi mérkőzés nagy örömet okozott, mindent megtettünk a siker érdekében. Hozzá kell tenni, hogy bizonyos szituációkban ezúttal mi voltunk a szerencsésebbek. Igazi csapatmunka vezetett ehhez a szép eredményhez. Az edzéseken is azt érzem, hogy a fiúk segítik egymást. A Kecskemétet nagyon erős együttesnek tartom, rutinos, remek adottságokkal rendelkező játékosokat vonultat fel. A párharc első találkozója elég simán alakult, de szombaton már a bemelegítés során bizakodtam, mivel a játékosaim fel voltak pörögve. A szurkolóinknak szerettünk volna élményt adni, ez úgy érzem, összejött. Abban biztos vagyok, hogy holnap nehéz dolgunk lesz, de ezúttal sem feltartott kézzel lépünk pályára – nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző.

Ebben az idényben eddig kétszer vizitáltunk a Kecskemét csarnokában: februárban 3:2-re diadalmaskodtunk, majd április végén 3:0-ra kikaptunk.

Extraliga 5. helyért, 3. mérkőzés
Kecskeméti RC-DEAC
2022. 05. 03. (kedd) 19:00, Messzi István Sportcsarnok
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 1-1.

Fotó: Papp Attila

Lejár a határidő a plakátok eltávolítására

Különös szenvedést okozott kutyájának a berekböszörményi asszony

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek