Sport
2023-09-01

A harmadik helyen zárt a DEAC férfi röplabdacsapata

Fodor Antal vezetőedző szerint a Debreceni Egyetem alakulata hasznos tapasztalatokat szerezhetett.

A DEAC férfi röplabdacsapata Kazincbarcikán vett részt egy felkészülési tornán szerdán. Fodor Antal legénysége az U19-es magyar válogatottat legyőzte, ellenben a Miskolccal és a házigazdával nem bírt, így a harmadik helyen végzett. Érdekesség, hogy minden találkozó három szettig tartott.

– Nem dőlünk a kardunkba az eredmények miatt, hiszen ezt a viadalt a kísérletézésre használtuk fel, ezért mindenki bizonyítási lehetőséget kapott. Nem lehetett teljes a keretünk, ugyanis Bagics Balázs és Remete László nem tarthatott velünk, Kiss Imre pedig a Barcika elleni meccsen megsérült. Szerencsére Imivel a jelek szerint nincs komolyabb baj, de nem akartunk kockáztatni, emiatt a Miskolccal vívott összecsapáson már nem vetettük be. A nyitásfogadásunk jól működött a találkozókon, de a szervákban fejlődnünk kell, bár ebben a játékelemben is akadtak biztató momentumaink. A sáncmunkában és a támadásszervezésben egyaránt látok bőven esélyt az előrelépésre. Összességében elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, külön szeretném megdicsérni Dorogi Mátét és Veres Bencét – összegzett vezetőedzőnk.

Csütörtökön az U19-es nemzeti együttessel találkoztunk edzőmérkőzésen. Ugyan az összecsapást 3:1-re elveszítettük, ám az eredményből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, hiszen kis túlzással soha nem látott összetételben vettük fel a harcot.

A DEAC eredményei a miskolci tornán:

DEAC-U19-es magyar válogatott 2:1
Kazincbarcika-DEAC 2:1
Miskolc-DEAC 3:0

Folytatódik a Nagyerdei körút felújítása

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek