Sport
2021-03-27

Ma online nézhető a kis Loki mérkőzése

Ismét hazai környezetben lép pályára a DVSC második csapata, amely a tabella első helyén álló Tiszakécskei LC együttesét látja vendégül szombaton az NB III. Keleti csoportjának 26. fordulójában. A 15 órakor kezdődő összecsapást a DEAC-pályán rendezik majd.

A két fél a bajnokságban most találkozik először. Az őszi szezonban a kialakult járványhelyzet miatt a DVSC II. nem tudott kiállni, így a tiszakécskei mérkőzés elmaradt.

A Tiszakécskei LC nyolc pontos előnnyel, magabiztosan vezeti a bajnokságot és könnyen lehet, hogy egy év után visszajut a másodosztályba. A 2021-es esztendőt nem kezdte jól a Tisza-parti gárda, a Füzesgyarmattól kikapott (0-1), a Gyöngyös ellen pedig csak döntetlent ért el (1-1), de aztán formába lendült és a Jászberény (3-2), valamint a DVTK II. ellen (2-1) is bezsebelte a három pontot. A tiszakécskei alakulat mérlege 20 győzelem, 2 döntetlen és csupán 3 vereség, emellett említésre méltó, hogy a mezőny legjobb gólkülönbségével rendelkezik.

A kis Loki a tabella 13. helyét foglalja el. A DVSC II. a legutóbbi három fordulóban sajnos nem volt eredményes, múlt héten Cegléden, előtte pedig a Sajóbábony és a Kisvárda II. ellen is egyaránt 1-0-s vereséget szenvedett. A piros-fehér gárda a góllövés terén tehát hadilábon áll mostanság, de a fiatalok ennek a pech-szériának természetesen minél előbb véget vetnének. Bár a papírforma szerint a vendégek esélyesebbek, Szatmári Csaba együttese az élmezőny csapataival szemben már többször okozott meglepetést.

A 15 órakor kezdődő DVSC II-Tiszakécskei LC mérkőzést Zimmermann Márió vezeti. Jó hír, hogy a zárt kapuk mögött rendezett találkozó streamen keresztül elérhető lesz. További infó a dvsc.hu-n.

Puskás-musical: online vetítés a legenda születésnapján

Kutyabajod!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek