Sport
2022-05-06

Münchenben léphet pályára Tom Brady

Az NFL következő szezonjában négy alapszakasz-mérkőzést rendeznek Európában, melyek közül a Tampa Bay Buccanneers és a Seattle Seahawks összecsapásra a bajor fővárosban kerül sor.

Elkészült az NFL következő szezonjának alapszakasz-párosítása, melyből kiderül, hogy a tavalyi bajnok Tampa Bay Buccanneers és a Seattle Seahawks párharc Európában kerül majd megrendezésre. Az összecsapásra november 13-án kerül sor Münchenben, az Allianz Arenában.

A sportág hazai szerelmesei nem kisebb nevet láthatnak vélhetően a pályán, ha elutaznak a bajor fővárosba, mint a hét bajnoki gyűrűvel rendelkező legendás irányítót, Tom Bradyt.

Az amerikai futball kimagasló alakja bejelentette ugyan visszavonulását a szezon végén, ám jelen állás szerint úgy néz ki, folytatja pályafutását, így ott lehet a pályán a müncheni mérkőzésen.

Ezen találkozókon kívül még három mérkőzést rendeznek Londonban, október 2-án a New Orleans Saints - Minnesota Vikings, egy hétre rá a Green Bay Packers - New York Giants méri össze erejét a Tottenham Hotspur otthonában. A Wembley sem marad mérkőzés nélkül, a Jacksonville Jaguars és a Denver Broncos október 30-án csap majd össze a híres stadionban.

Ismét fiókcsapattal találkozik a DEAC

Elhunyt Berki Krisztián

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek