Sport
2023-08-15

Négyes ütővel erősítettünk

A Nyíregyháza gárdájának búcsút intő Molnár Mátyás úgy érzi, készen áll arra, hogy átessen a tűzkeresztségen a legmagasabb osztályban.

Molnár Mátyás a DEAC férfi röplabdacsapatában folytatja a karrierjét. Ez az átigazolás komoly lehetőség a Nyíregyházáról érkezett 23 éves játékosnak, mivel korábban még nem szerepelt az Extraligában.

– Előző együttesemnél az NB II-ben és az NB I-ben bizonyíthattam. Tudom, hogy ezekhez a bajnokságokhoz képest az Extraliga egy nagy ugrás, de úgy érzem, készen állok a feladatra. Úgy gondolom, mindig lehet fejlődni, nekem főleg fizikálisan kellene magasabb szintre lépnem. Jók a nyitásaim, reményeim szerint ebből új csapatom is profitálni fog. Néhány hónapja már a DEAC-nál készülök, nem idegen közegbe kerültem, ugyanis több sráccal korábban már együtt játszottam. A beilleszkedés nem okozott problémát, hiszen mindenki nagyon kedvesen fogadott. Sokat léptem előre, amióta itt vagyok, ezt pedig az új szezonban a pályán is szeretném bizonyítani. Hálás vagyok Fodor Antalnak, aki rengeteg hasznos meglátással lát el a tréningeken. Korábban centerként és átlóként egyaránt bevetettek, de négyes ütőként érzem magam a legjobban a pályán. Gyerekként a röplabda mellett a kosárlabdát és a futballt is kipróbáltam. 2018-ban dőlt el végleg, hogy a röplabdát választom, ekkor igazolt le a Nyíregyháza. Már az első szezonomban felkerültem a felnőttekhez, aztán 2021-ben feljutottunk az NB I-be, amit nagy tettnek tartok – nyilatkozta Molnár Mátyás.

Ivóvízvezeték csomópont felújítási munkálatok a Szabó Kálmán utca és a Híd utca kereszteződésében

2024-ben kerülhet a magyar mozikba Schwechtje Mihály második nagyjátékfilmje

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek