Sport
2023-07-31

Alsójózsán készül a DEAC utánpótlása a világbajnokságra

Debrecenből heten utaznak el az Athén mellett megtartandó viadalra.

A DEAC shotokan karateszakosztályának utánpótláskorú versenyzői az alsójózsai Forest Gym edzőteremben készülnek a szeptember 29. és október 1. között, Görögországban rendezendő, az SKDUN Karate Világszövetség által szervezett vébére.

Az alapozó edzések helyszínéül választott teremben a megfelelő gépeken és a széleskörű, alternatív sporteszközökön túl zöld környezet is segíti a versenyzők nyugodt gyakorlását. Az egyetemi sportolók sensei Őri Krisztián 4. Dan vezetésével hetente öt napot tréningeznek (állóképesség, küzdőgyakorlat, formagyakorlat, erőnlét). Debrecenből 7 fős stáb utazik az Athén mellett megtartandó viadalra.

“Az őszi világeseményen hivatalosan is bejelentik, hogy a józsai Bushido Karate SE az SKS-SKDUN Hungary Karateszövetség segítségével, valamint és a DMJV Önkormányzatának támogatásával 2024. április 12–14. között shotokan karate Európa-bajnokságot rendez a debreceni Főnix Arénában” – mondta el Majer Tamás önkormányzati képviselő azon a szombati sajtóeseményen, amelyen a megjelentek betekinthettek az edzések menetébe, és megismerkedhettek a versenyzőkkel.

 

Kétszeres világbajnok a Debreceni Egyetem hallgatója

Adj egy ötöst

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek