Sport
2023-07-12

Erőnléti gondjaink aligha lesznek

Morvai Henrietta számára óriási megtiszteltetés, hogy a Debreceni Egyetem alakulatánál teheti le a névjegyét.

A DEAC női futsalosai valószínűleg jól bírják majd szuflával a következő szezont, hiszen Morvai Henrietta személyében ambiciózus erőnléti edzővel bővül a szakmai stáb. A szakembernek nem idegen a csapatsportok világa, mivel korábban klubunk férfi futballistáinak tartott foglalkozásokat.

– Üveges Katalin vette fel velem a kapcsolatot, az igazat megvallva kicsit váratlanul ért a megkeresés, ám gyakorlatilag azonnal igent mondtam. Tisztában vagyok azzal, hogy a lányok milyen eredményesen szerepeltek az utóbbi években, ebből kifolyólag hatalmas elismerés, de egyben óriási felelősség is ez a felkérés. A napokban egyeztettem a munkám pontos részleteiről Quirikó Vivien vezetőedzővel, akivel abban állapodtunk meg, hogy hetente két foglalkozást tartok a csajoknak, emellett az edzőtáborban szintén megdolgoztatom őket – mondta mosolyogva a tréner.

Heni életében a mozgás immáron nagyjából másfél évtizede fontos szerepet tölt be.

– Korábban kipróbáltam különböző sportágakat, aztán megismerkedtem a súlyzós edzésekkel. Immáron öt éve dolgozom személyi edzőként az Unifitben, nagyon színes a vendégköröm, magyarok, külföldiek, fiatalok és idősek egyaránt bizalmat szavaztak nekem. A legnagyobb öröm az, amikor látom valakin a fejlődést. Motivált embernek tartom magam, szeretném fejleszteni a tudásomat, például a gyógymasszőr képzés elvégzése szerepel a terveim között – zárta mondandóját Morvai Henrietta.

Alakul a keret a folytatásra

Virág és kosárlabda: bemutatták a 3x3 Eb érmeit

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek