Sport
2023-05-18

Nyerhető meccsek következnek

A megyei I. osztály utolsó előtti fordulójában a kis DEAC a városi rivális sportiskolásokhoz látogat, míg a DASE a Püspökladányt fogadja.

Egy ötmeccses vereségi szériát szakíthat meg szombaton Katona László együttese, mely játéknapon a sereghajtó városi riválissal a DSI Debrecennel találkoznak. A sportiskolások sokáig szerzett pont nélkül álltak a táblázat végén, de a Püspökladány ellen megszerezték eddigi egyetlen győzelmüket. Az utolsó három fordulóban azonban három hétgólos vereséget szenvedtek. Az nem kérdés, a mostani párharcnak csapatunk az egyértelmű esélyese, ahogy ősszel, ezúttal is meg kell nyerni az összecsapást, minden más eredmény csalódást keltő lenne.

Két győztes meccs után előző héten nem szerzett pontot Kovács Miklós legénysége, egygólos vereséget szenvedtek a Hajdúsámsontól. Szombaton jó esély kínálkozik arra, hogy gyarapítsák egységeik számát, ehhez hazai pályán kellene két vállra fektetni az alsóházban tanyázó Püspökladányt. A ladányiak az egyetlen csapat, mely a sereghajtó DSI-től vereséget szenvedett. Csapatunk a párharc esélyese, de az intő jel, hogy hétvégi vendégeink ősszel egy pontot elvettek tőlünk, az előző héten pedig legyőzték a kis DEAC alakulatát. Ha mindenki trénerünk rendelkezésére áll, nagy valószínűséggel ismét sikernek örülhetünk.

 

Megyei I. osztály felnőtt 29. forduló

DSI Debrecen – DEAC-II

05.20. 17:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum

DASE – Püspökladány

05.20. 17:00 Böszörményi úti Campus

Telefonon zaklatta a féltékeny férfi a sértettet

Perspektívák a mérnökképzésben

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek