Sport
2023-04-14

Kezdődik az elődöntő

Csepregi Gabriella szerint a Debreceni Egyetem alakulata tökéletes összpontosítással húzhatja be a párharc első felvonását.

A DEAC női futsalosai vasárnap 18 órától megkezdik a Tolna elleni elődöntőt, amely az egyik fél második sikeréig tart, a másik ágon a TFSE a Budaörssel csap össze. Quirikó Vivien tanítványai magabiztosan nyerték az alapszakaszt, ám a tolnaiakkal vívott három meccsen nem sok babért termett, ugyanis két döntetlen mellett egyszer kikaptak. Érdekesség, hogy ezeken a találkozókon csupán egy gólt szereztünk: Horváth Viktória tízméteresből köszönt be.

 Nem kell azzal foglalkoznunk, hogy mi történt korábban – szögezte le Csepregi Gabriella. – Egyébként a győzelem ugyan egyik mérkőzésen sem jött össze, de a játékunk rendben volt, sok lehetőséget kidolgoztunk, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Nehéz dolgunk lesz a hétvégén, de maximális koncentrációval és jó helyzetkihasználással reális esélyt látok a sikerre. Nagy tét forog a kockán, ugyanis mindkét gárda szeretne döntőt játszani. Az mindenképpen előnyt jelenthet, hogy nálunk van a pályaelőny, ez magabiztosságot adhat. Sajnos Krascsenics Csilla ebben a szezonban már nem léphet pályára, a hiánya természetesen érzékeny veszteség. Mindenkinek kicsit többet kell nyújtania, így pótolhatjuk majd Csicsut. A jelek szerint Tóth Nórira számíthatunk, neki még az Európa-bajnokság négyes döntőjében sérült meg a bokája, ám úgy fest, hogy már bevethető állapotban van. Gőzerővel készülünk az összecsapásra, az edzéseken a védekezés mellett a támadásvezetést is gyakoroljuk, emellett sokat videózunk – zárta mondandóját tapasztalt húzóemberünk.

A DEAC-Tolna meccset a szurkolók ingyen tekinthetik meg, klubunk Youtube-csatornáján élő közvetítéssel jelentkezünk.

NB I elődöntő 1. mérkőzés
DEAC-2F-Bau Tolna-Mözs
2023. 04. 16. (vasárnap) 18.00, DESOK

Ülésezett a fenntartó alapítvány kuratóriuma

Hazai pályán folytatja a rájátszást a DEAC

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek