Sport
2022-08-25

Hazai rangadóval nyitunk

A Debreceni Egyetem alakulata azt a budaörsi gárdát fogadja az első fordulóban, amellyel az előző idényben a bajnoki döntőben találkozott.

Az Astra visszalépése miatt hét csapat áll rajthoz a női futsal NB I-ben a 2022/23-as szezonban: a címvédő DEAC mellett a Tolna, a Budaörs, a Csepel, a TFSE, a Miskolc és az Újpest alkotja a mezőnyt.

Az MLSZ szerdán elkészítette a pontvadászat sorsolását, Quirikó Vivien tanítványai az első fordulóban a budaörsieket fogadják a DESOK-ban. A Pest megyei gárda volt az ellenfelünk tavasszal a bajnoki döntőben, az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcról kellemes emlékeink lehetnek, mivel 3-0-ra megnyertük. A tervek szerint az élvonal szeptember 10-én rajtolhat el.

A második játéknapon az újonc Újpest csarnokában vizitálunk, majd október elején a TFSE csapatával találkozunk idegenben, aztán a miskolciakat látjuk vendégül.

A bajnokságot gyakorlatilag ott kezdjük, ahol az előzőt abbahagytuk, hiszen a Budaörssel mérkőzünk meg az első fordulóban, így rögtön egy izgalmas összecsapásra van kilátás. Hazai pályán indítjuk a szezont, aminek mindenképpen örülünk. A következő fordulóban az újonc Újpesthez utazunk, majd ismét idegenben lépünk pályára, méghozzá a TFSE otthonában, amely a hírek szerint jelentősen megerősítette a keretét nyáron, többek között válogatott játékosokkal. Izgatottan várjuk az idényt, személy szerint abban bízom, hogy kiélezett, jó meccsekben bővelkedő NB I vár ránk – nyilatkozta Quirikó Vivien vezetőedző.


A DEAC programja az első öt fordulóban:

1. forduló: DEAC-Budaörs (szeptember 10.)

2. forduló: Újpest FC-DEAC (szeptember 17.)

3. forduló: szabadnap

4. forduló: TFSE-DEAC (október 1.)

5. forduló: DEAC-Miskolc (október 8.)

 

A pontos kezdési időpontokról még zajlanak az egyeztetések.

Csapatunk teljes menetrendje itt található.

Megkezdődött a tanszercsomagok átadása

Módosulnak a belépő árak a Debreceni Sportuszodában

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek