Sport
2023-04-06

Bezsebeltük a három pontot

A Debreceni Egyetem alakulata esélyeshez méltóan 3:0-ra verte a salgótarjániakat.

A DEAC női röplabdázói a Salgótarjánt fogadták szerda este. Kuszkó Zsolt csapatától elvárható volt a győzelem, mivel a nógrádiak a mostani idényben még nem diadalmaskodtak.

Borók Orsi ászával startolt a meccs, aztán több hiba is becsúszott a játékunkba, ennek köszönhetően kissé meglógtak a vendégek (3:8). A folytatásban szintén akadtak megingásaink, emiatt szorosan alakult az első szett. A végjátékban összeszedettebben röplabdáztunk, ennek köszönhetően behúztuk az első felvonást.

A második játékrészt sokkal meggyőzőbben indítottuk, így hamar tekintélyes előnyre tettünk szert. Mátyus Panna a kiváló nyitásaival feladta a leckét a salgótarjániaknak, akik nem igazán tudtak megközelíteni minket. Ez a szakasz Ullmann Dóra pontatlan szervájával ért véget (25:10).

A harmadik periódust 5:0-s szériával kezdtük, ami kellő lendületet adott a folytatáshoz. A hátralévő időben úgy alakult a meccs, ahogy szerettük volna, egyre jobban kinyílt az olló, végül Tóth Vanessza pontjával vált biztossá a 3:0-s győzelmünk.

NB II Kelet alsóház
DEAC-HÉP-SBTC 3:0 (25:21, 25:10, 25:12)

Fotó: Kiss Lóránt

Ők nyerték az Alföld folyóirat Petőfi-költőversenyét

A város napján nyit a Kölcsey Központ

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek