Sport
2022-12-23

Elrontottuk a végét

A DEAC uralta a mérkőzést Kecskeméten, de a hajrában betlizett.

A kecskemétiek ellen vívott hétközi bajnoki mérkőzést a DEAC férfi futsalcsapata az NB I-ben csütörtök este. A meccs esélyese a hajdúsági gárda volt, ám idegenben nem ígérkezett könnyű diónak a karácsony előtti látogatás.

Az SG Kecskemét Futsal házigazdához méltóan állt a mérkőzéshez, de viszonylag hamar kiderült, hogy a DEAC a jobb, legalábbis az elején. Rácz és Alves Dos Santos góljaival megléptünk két találattal a 11. percben, majd – bár szépített a házigazda – Szabó és Rácz újabb találataival 4-1-re elhúztunk.

A szünet után agresszívebben lépett fel a Kecskemét, többször is munkában volt a vendégek védelme. Elsősorban Mánya Szabolcs volt veszélyes a debreceni kapura, de Öreglaki is jól mozgatta az övéit. 9 minutummal a vége előtt felzárkózott a Kecskemét, Bíró rúgott gólt. Nagyon megnyomta a végét a házigazda, 3-4 lett az állás, rezgett a léc, olyannyira, hogy Mánya egyenlített. Oda-vissza ment az adok-kapok, rendkívül izgalmas lett a vége. Ebből rosszul jöttünk ki, Hadnagy, majd újra Mánya góljaival megfordította az állást a lila-fehér együttes, ezzel pedig 6-4-re nyert.

 

Kecskemét-DEAC 6-4 (1-4)

DEAC: Krajcsi – Pamplona, Alves, Rácz, Szabó. Csere: Tóth Be., Vass, Nagy, Harmati, Szatmári, Sándor, Tóth A., Harcsa, Tóth Ba.

Gól: Öreglaki, Mánya 3, Bíró, Hadnagy, illetve Rácz 2, Alves, Szabó

Nem jött össze a bravúr

Tárolóépületet és utat is átadtak Hortobágyon

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek