Sport
2022-10-21

A címvédő következik

Nagy szó lenne, ha a fővárosban folytatódna a Debreceni Egyetem gárdájának a sorozata.

Ugyan még csak három fordulót rendeztek meg az Extraliga mostani kiírásában, ettől függetlenül kijelenthetjük, hogy a szezon egyik legkeményebb meccsére készül a DEAC férfi röplabdacsapata, amely szombaton 18 órától a címvédő Pénzügyőr SE otthonában vizitál.

A PSE az előző három idényben mindent vitt itthon, és nem okozna meglepetést, ha idén újabb aranyérmekkel gazdagodna. A nyáron történtek változások a fővárosiaknál, hiszen többek között Gacs Dániel és Pedro Luiz da Silva Santos távozott, helyükre Tomanóczy Bálint és a brazil Igor Iuri Silva Nascimento érkezett. Jókay Zoltán legénysége ebben a szezonban a Kecskemétet és a Kazincbarcikát is legyőzte, ám a MAFC csarnokából üres kézzel távozott, ettől függetlenül vezeti a tabellát.

Fodor Antal tanítványai eddig csak ötszettes mérkőzéseket vívtak a bajnokságban, Kecskeméten ünnepelhettek a heroikus küzdelmet követően, ám a DESOK-ban a MÁV Előre és a MAFC is jobban bírta a végjátékot, így jelenleg négy ponttal rendelkeznek, ami a hatodik helyre elegendő.  A papírforma alapján nagy bravúr lenne, ha a hétvégi mérkőzés is öt játszmában dőlne el.

Extraliga 4. forduló
Pénzügyőr SE-DEAC
2022. 10. 22. (szombat) 18:00, Pénzügyőr Sportcsarnok

Fotó: Derencsényi István

MÜZLI: szakemberek az energiaválságról

Következik az egri vár ostroma

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek