Sport
2022-10-10

Kilencet vágtak a lányok a Budapest Honvéd otthonában

Krascsenics Csilla együttese szemernyi kétséget sem hagyott afelől, hogy melyik a jobb csapat.

A női NB II Keleti csoportjának 6. fordulójában a Honvéd pályáján volt jelenése a DVSC-DEAC csapatának. A kispestiek a találkozó előtt még gólt sem szereztek a bajnokságban, s bár a debrecenieknek kétszer beköszöntek, a DEAC-osok kilenccel válaszoltak a házigazdáknak.

Már az összecsapás első percében megzörrent a Honvéd hálója Jakab Emília jóvoltából, majd Éles és Jakus duplája beállította a félidei eredményt (0-4).

A fordulás után is maradt a vendéglátók nyomasztó fölénye, s bár sikerült kozmetikázniuk az eredményt a hazaiaknak, a DEAC további öt gólt rámolt be ellenfelének. 9-2-es győzelmével az egyetemisták a bajnokság 5. helyén állnak hat mérkőzést követően.

– A Honvéd elleni mérkőzésen egy teljesen új játékrendszerben léptünk pályára, amit szeretnék a bajnokságban alkalmazni. Voltak hibáink, hiszen a lányoknak ez még idegen volt, de az edzéseken csiszolunk majd rajta és dolgozni fogunk, hogy működőképes legyen! A két gólt egyértelműen azért kaptuk, mert sajnos elcsúsztunk a középpályán, s nem sikerült biztosítástani. Még három mérkőzés vár ránk, előtte lesz egy nagyobb, három hetes szünetünk, így lesz alkalmunk sokat gyakorolni. Biztos vagyok benne, hogy a soron következő mérkőzésen már kevesebb hibával fog játszani a csapatom. Szerintem megérdemelt győzelmet arattunk, kellett a lányoknak ez a sok gólos mérkőzés, ez nagy lökést fog adni a továbbiakban. Külön öröm számomra ismét, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni! – értékelte a találkozót Krascsenics Csilla vezetőedző.

Budapest Honvéd-DVSC-DEAC 2-9 (0-4)
Gól: Zrínyi (55.), Horváth (70.), illetve Jakab (1., 65.), Éles (7.), Jakus, 29., 30., 77.), Hardon (62., 88.), Molnár (90.)
DVSC-DEAC: Kopjári – Magyar (Rózsa 46.), Kovács, Mucsi – Jakus, Borsi (Keczán 46.), Szekeres (Molnár 71), Hardon, Éles (Farkas 81.) – Szűcs, Jakab.

Konferencia az időskori aktivitásról

Éremeső Pécsett

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek