Sport
2022-08-23

A DEAC nyerte az egyetemi rangadót

Nagyarányú hazai siker született a DESOK-ban.

Két egyetemi csapat, a DEAC és az újonc ELTE-BEAC találkozott ma egymással a férfi futsal NB I 2. fordulójában. A fővárosi gárda története során először szerepel idén a legmagasabb osztályban, és első szezonjában a bennmaradást tűzte ki célul, míg a mieink a felsőházban szeretnének végezni.

A DEAC tehát esélyesként várta a találkozót, ennek megfelelően már az első percben vezetést szereztünk Nagy Bence révén. Ezután is nagy fölényben játszottunk, ziccereket dolgoztunk ki, míg a túloldalon egy-egy gyors ellentámadás során kellett csak Krajcsinak közbeavatkoznia. A félidő hajrájában a sok hazai helyzet gólokká érett: Deiby és Rácz volt eredményes, illetve Nagy Bence talált ismét a hálóba.

A szünet után sem változott a játék képe, a DEAC támadott, és gólokat szerzett. Szabó Ábel és Thiago találatának köszönhetően a 28. percben már 6-0-ra vezettek a mieink, és emellett számtalan szép megoldást, helyzetet láthatott a közönség. A 31. percben szépítettek a vendégek, majd pár perccel később Thiago beállította a 7-1-es végeredményt..

NB I, 2. forduló
DEAC–BEAC-ELTE 7-1 (4-0)

DESOK. Vezette: Szilágyi.
DEAC: Krajcsi – Vass, Nagy B., Harmati, Tóth A. Cserék: Tóth B., Szatmári, Deiby, Thiago, Rácz, Sándor K., Harcsa, Szabó Á., Tóth B.
Gólok: Nagy B. 2, Thiago 2, Deiby, Rácz, Szabó Á., illetve Gémesi

Fülöp-szigetek

Még a mentőt is feldíszítették a virágkarneválra

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek