Sport
2021-11-13

Simán győzött a magyar válogatott

A magyar válogatott péntek este San Marinót fogadta a Pancho Arénában, az utolsó hazai vb-selejezőn. Marco Rossi kissé tartalékos kezdőcsapatában négy NB I-es játékos, Dibusz Dénes, Botka Endre, Loic Nego és Vécsei Bálint is helyet kapott.

A mérközés után a sajtótájlkoztatón Marco Rossi arról is beszélt, mire számít Varsóban jövő hétfőn, az immár tét nélküli vb-selejtezőn.

„Minden egyes mérkőzésen Magyarországot képviseljük, és a maximumra törekszünk. Ez lesz Varsóban is, függetlenül attól, hogy matematikailag már eldőlt, hogy nem lehetünk ott a vébén, de ezt már tudtuk az albánok elleni meccsek után is (hogy kevés az esély). A lengyelek elleni meccsre pihentettem is a játékosokat. Például Fiola Attilát, és a mai meccs első felében Schäfer Andrást is. San Marino ellen próbáltuk kiszolgálni a szurkolókat, próbáltunk minél több gólt szerezni, és a játékosok megfeleltek az elvárásaimnak.”

 

VB-SELEJTEZŐ, I-CSOPORT, 9. FORDULÓ

Magyarország–San Marino 4-0 (Szoboszlai 6., 83., Gazdag 22., Vécsei 88.)

Magyarország: Dibusz – Botka (Balogh, 85.), Lang, Szalai A. – Nego, Nagy Á. (Schäfer, 57.), Vécsei, Gazdag (Kiss T., 72.), Szoboszlai (Hahn, 85.) – Szalai Á, Schön (Varga K., 57.).

San Marino: E. Benedettini – Ma. Battistini, Fabbri, Rossi (Zonzini, 70.), Grandoni (A. Golinucci, 60.) – F. Tomassini (D’Addario, 60.), Lunadei, Golinucci, Mularoni, D. Tomassini (Hirsch, 36.) – Nanni (Vitaioli, 60.).

DEAC-meccs a tévében

A fiataloknak csupán a 37 százaléka képes a lakásvásárlást készpénzből finanszírozni

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek