Sport
2021-03-09

Sós Bence bízik a mihamarabbi visszatérésben

Középpályásunkon kívül többen is sérüléssel bajlódnak a keretben.

A DVSC Kaposvár elleni bajnoki mérkőzésének 34. percében Sós Bence csúnya bokasérülést szenvedett, mely után már nem tudta tovább folytatni a játékot. A labdarúgó a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, viszonylag olcsón megúszta az esetet.

– Több vizsgálaton is jártam és úgy tűnik, épek maradtak a szalagok. Ezt a hetet biztosan ki kell hagynom, de ha minden jól alakul, jövő héten már csatlakozhatok a többiek közé – fogalmazott immár jókedvűen a Loki 22-es számú játékosa, Sós Bence. – Azért is fájó ez a sérülés, mert azt érzem, maximálisan bízik bennem az edző, ezzel pedig élni, és nem visszaélni szeretnék. Rossz érzés volt, hogy nem tudtam tovább segíteni a csapatot a Kaposvár elleni bajnokin, nagyon megviseltek a történtek. Először azt éreztem, sokkal súlyosabb a sérülésem és az járt a fejemben, hogy az elkövetkezendő rendkívül fontos meccseken nem tudok játszani. Lélekben maximálisan támogatom a társakat, lehetőség szerint a helyszínen szeretném megtekinteni az MTK elleni kupameccset is. Akár öröm, akár bánat lesz a lefújás után, mindenképp az együttessel élném meg a szituációt. Bízom benne, hamarosan felépülök, és a válogatott szünet után ismét százszázalékosan tudom segíteni a játékostársaimat.

 

Hír még a Loki háza tájáról, hogy több játékosunk is kisebb sérüléssel bajlódik, de hamarosan ők is visszatérhetnek: Poór Patrik combsérüléséből lábadozik, Bódi Ádám ma már könnyített edzésmunkát végez, míg Lakatos Benjámin labdás tréningeken vesz részt.

A nemrég profi szerződést kapott saját nevelésű tehetségünk, Bene Ádám a kis Loki Tiszaújváros elleni NB III-as mérkőzésén szenvedett keresztszalag-szakadást, rá még további vizsgálatok várnak, de előreláthatólag hónapokig nem számíthat rá a szakmai stáb.

 

 

dvsc.hu

Világos, ütemezett tervezhető nyitási terv kidolgozását kérik a rendezvényszervezők

Romániában három hét alatt másfélszeresére nőtt a kórházban ápoltak száma

Gyönyörű Tamara

Szerző
Hasonló cikkek