Sport
2021-08-12

Gól csúcstalálkozó? Két sok találatot szerző gárda csap össze Pakson

Szombaton 16 órakor idegenben lép pályára a DVSC.

Nem akármilyen ellenfél vár a Lokira az OTP Bank Ligája 3. fordulójában. Az atomváros együttese már az előző NB I-es idényben is ontotta a gólokat, és ezt a szokását a mostani bajnokságban sem dobta sutba, két meccsen 8 találatot szerzett. A paksiak a nyitányon kikaptak a Mezőkövesdtől (2-3), azonban a múlt héten Felcsúton ütötték ki a Puskás Akadémiát (6-1), tehát meglehetősen ihletett formában futballoztak. A játékmester Bognár István, a vezetőedző Bognár György fia klubja honlapján elmondta, hogy úgy érzi, bőven maradt gól bennük, s ezeket nyilván többek között a Loki ellen tartogatják.

Persze a mi csapatunk, a DVSC is igen hatékony a kapu előtt: a mieink tavaly a Merkantil Bank Ligában átlagosan bőven 2 gól felett rúgtak mérkőzésenként, és az NB I-ben is jellemző, hogy a Huszti-gárda sorra szerzi a találatokat, hiszen a Honvéd négyet, az Újpest kettőt kapott a veretlen, 3. helyen álló Lokitól. Mindezek alapján akár vízilabda-mérkőzéshez hasonlatos eredmény is születhet Pakson, bár a debreceni szakmai stáb feltett szándéka, hogy az együttes minél előbb lehozzon egy találkozót kapott gól nélkül.

Persze ez már a múlt, ennél sokkal fontosabb a közeli jövő: a szombati mérkőzés igen látványosnak ígérkezik. A találkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

dvsc.hu

Két körözött egy nap alatt

Újabb ifjú légi akrobaták a Debreceni Állatkertben, tovább bővül az Állatok akcióban program!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek