Sport
2021-07-06

Nyári átigazolások

Az FTC egy, a Fehérvár kettő, a PAFC négy játékost igazolt.

Június 15-én hivatalosan is megkezdődött (s augusztus 31-ig tart) az átigazolási időszak a július végén rajtoló labdarúgó NB I-ben.

A héten a nemzetközi kupában érdekelt csapatok közül a Ferencváros (BL-selejtező) és a Mol Fehérvár, Puskás Akadémia (Ekl-selejtező) kettős megkezdi szereplését az európai porondon (az Újpest az Ekl-selejtező 2. fordulójában lesz majd érdekelt).

Az FTC egy új igazolással „hangolt” a koszovói Prishtina elleni, keddi BL-selejtezős meccsre: a marokkói-belga csatár, Ryan Mmaee (kpünkön) érkezett, míg Isael, Lovrencsics Gergő és Michal Skvarka távozott, ahogy a Mol Fehérvárhoz szerződő Marcel Heister is. Az Európa-konferencialigában csütörtökön az örmény Ararat Jerevant fogadó fehérváriak a német-horvát balhátvéd mellett megszerezték a cseh védő, Michael Lüftner játékjogát is.

A Puskás Akadémia három légióssal is erősített a finn Inter Turku elleni párharca: a cseh Libor Kozák, a horvát Jakov Puljic, valamint a cseh-olasz Patrizio Stronati is csatlakozott a felcsúti csapathoz és érkezett Csákvárról Markek Tamás is.

Viszont a korábbi alapemberek közül a bolgár Kamen Hadzsiev, a horvát Josip Knezevic és a német Thomas Meissner távozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
 

Érkezők: Marko Nikolics (szerb, Budafoki MTE)
Kölcsönbe érkezők: Soltész Dominik (Bp. Honvéd, legutóbb kölcsönben FC Ajka)
Kölcsönből visszatérők*: Bényei Balázs (Debreceni EAC)?, Csősz Richárd (Kazincbarcika)?, Kundrák Norbert (Debreceni EAC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Gyönyörű Gergő
Kiszemeltek: Jaroszlav Annics (ukrán, Rubikon Kijev – Ukrajna, próbajáték)
Távozók: Kinyik Ákos (Paksi FC), Szatmári Csaba (Diósgyőri VTK)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

Forrás: nso.hu

Idén is tarka aprósággal gyarapodott a Debreceni Állatkert lámacsapata!

Megújult a Darabos utcai háziorvosi rendelő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek