Sport
2021-06-18

Új igazolásokat jelentett be a Loki

Bódi és Ugrai marad, Soltész Dominik érkezik a DVSC labdarúgócsapatába, Dzsudzsákkal még tárgyalnak.

Szerződéshosszabbításokat és új igazolást is bejelentett Tőzsér Dániel, a DVSC labdarúgócsapatának sportigazgatója pénteken a Nagyerdei Stadionban. A Lokiban folytatja Bódi Ádám, aki 3 évvel meghosszabbította szerződését, emellett Ugrai Roland 1+2 éves szeződést írt alá a klubbal. 

Korábban bejelentett Marko Nikolic után új játékost is bemutattak. A Honvéd akadémiáján nevelkedett Soltész Dominik személyében. A 20 éves támadó középpályás nagy tehetségnek számít, az elmúlt szezont kölcsönben az Ajka együttesében töltötte, és 24 mérkőzésen 7 gólt és 4 gólpasszt számlálhat. A fiatal futballista kontraktusa 1+3 évre szól. Soltész Dominik a szerződés aláírásakor elmondta, hogy nagyon örül a debreceni lehetőségnek, minden erejével azon lesz, hogy bizonyítson a cívisvárosi szurkolóknak.

Tőzsér Dániel a sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy a DVSC közel áll szerződéshosszabbításhoz a magyar válogatottsági társrekorder, csapatkapitány Dzsudzsák Balázzsal is.

Tőzsér Dániel emellett elmondta, hogy a csapat július 8-án kezdi meg a felkészülést az NB I-es bajnokságra Telkiben, ahol a Budafok, a Soroksár és a Vasas csapataival játszanak felkészülési mérkőzéseket

Cselekvő június

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek