Sport
2021-03-28

A Debreceni Egyetem csapata három szett alatt eldöntötte a fővárosi mérkőzést.

A DEAC női röplabdázói ugyan foghíjas kerettel vágtak neki a KISTEXT elleni összecsapásnak, ettől függetlenül a győzelem lebegett a szemük előtt. Kuszkó Zsolt tanítványai a fővárosi csapatot az alsóház nyitányán 3:0-ra múlták felül hazai környezetben, és most is hasonló forgatókönyvben reménykedtek.

ól indult az összecsapás, a fizikai fölényünket kihasználtuk, ennek köszönhetően mindössze 17 perc alatt megnyertük az első felvonást. A lelkes hazaiak a második játékrészben több nehézséget okoztak nekünk, ám az újabb szettgyőzelem nem forgott veszélyben. A harmadik felvonás során is főleg a mi megoldásaink ültek, így kevesebb mint egy óra alatt pontot tettünk a találkozó végére.

“Sajnos liberó nélkül utaztunk a fővárosba, mert Schwegler Gerdának egyetemi elfoglaltsága akadt, Bancsi Juditnak pedig becsípődött a dereka. Ettől függetlenül nem volt nehéz mérkőzés, jó hangulatban hoztuk a papírformát” – összegzett Kuszkó Zsolt vezetőedző.

Együttesünk hat fordulót követően vezeti a tabellát az alsóházban. Borók Orsolyáék pénteken 13 órától a Miskolcot látják vendégül a DESOK-ban. Ezen a találkozón vissza lehet vágni a borsodiaknak, akik február végén 3:1-re győzték le a DEAC-ot.

NB II Kelet alsóház 6. forduló
KISTEXT-DEAC 0:3 (12:25, 15:25, 14:25)

Bíró Ádám

Donald Trump saját közösségi oldalt indít

Hamilton győzelmével ért véget a Bahreini Nagydíj

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek