Sport
2021-04-10

Dárdai Petry menesztéséről

Dárdai Pál vezetőedző a Hertha sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva kifejtette álláspontját a politikai véleménye miatt menesztett kapusedző, Petry Zsolt ügyében. A berlini klub trénerét mélyen érintette az eset, de hangsúlyozta, az élet megy tovább.

 

„Mindannyian profik vagyunk a klubban. Azt gondolom, hogy Petry Zsolt is profitált a Herthánál eltöltött időszakból, a legjobb tudása szerint dolgozott. Mondtam neki, gyere, mondd el a csapatnak, ami történt. Ő odaállt a csapat elé, elmondott mindent, és elbúcsúzott.

A sport is üzlet, az egyik ember elmegy, s másik jön helyette. Az edzőknél is így megy. Furcsa érzés, nincs idő róla beszélni, reagálni sem rá. Nagyon keményen hangzik, de ez így van. Jó volt vele, de a játékosoknak új kapusedzőre van szükségük. Kemény, ami történt. Mindig megy tovább az élet a futballban, csak az számít, ami következik. A fiatalok valószínűleg elégedettek lesznek Iljával  .

A Herthával kapcsolatos friss hír, hogy a Bild információi szerint a klub három évvel meghosszabította Dárdai Pál középső fia, a 19 éves Dárdai Márton jövő nyáron lejáró szerződését.

Olaszországban az oltakozók egyhatoda soron kívül oltatta be magát, Szardíniát ismét lezárták

Az Európai Bizottság 1,8 milliárd adag oltóanyag megrendelésére készül

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek