Sport
2020-06-10

Újpesten kapott ki a DVSC

Egyre nehezebb helyzetben a Loki, miután 3-1-re kikapott a fővárosban rendezett kieséséi rangadón.

A DVSC a kieső 11. helyről várta az Újpest elleni NB I-es bajnokit kedden. A jelentősen átalakult edzői stábnak és a csapatnak nagyon kellettek volna a bajnoki pontok a szintén a kiesés elől menekülő Újpest ellen.

Debreceni szempontból rosszabbul nem is kezdődhetett volna a mérkőzés a Szusza Ferenc Stadionban, hiszen már a 9. percben megszerezte a vezetést a lila-fehér gárda Ristevski találatával. Az első félidőben több találat már nem született, azonban a DVSC 10 alkalommal próbálkozott kapura lövéssel, igaz, ebből csak kettő találta el a kaput.

A második játékrészt is a fővárosi alakulat kezdte jobban, ez pedig egy gyors gól eredményezett, Simon Krisztián lövése talált utat Nagy Sándor kapujába. Az 59. percben felcsillant némi remény debreceni szempontból, miután a hazaiak játékosa, Haris saját kapujába továbbította a labdát, ezzel 2-1-re módosult az eredmény. Sokáig azonban nem örülhetett a szép számú vendég szurkolótábor, három perccel a szépítő találat után újra Simon Krisztián volt eredményes, ezzel pedig kialakult a 3-1-es végeredmény.

A DVSC a vereség után továbbra is a 11. kieső helyen áll, míg az Újpest győzelmével 4 pontra távolodott a veszélyzónától. A Loki szombaton 19 órától a Nagyerdei Stadionban javíthat a Puskás Akadémia ellen, és akkor már a régi Tankcsapdás Loki-induló is erőt adhat a csapatnak.

 

Fotó: dvsc.hu  

A Ferencvárosban folytatja Fekete Gergő

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek