Sport
2021-04-04

Négy év után először állnak ki magyarok nélkül

Magyar játékosok nélkül lép pályára vasárnap Zsolnán a dunaszerdahelyi labdarúgócsapat a Fortuna Liga felsőházi rájátszásában, a meccsen alkalmazhatják a videobírót (VAR).

2017. május 27. óta először áll ki magyar játékos nélkül a DAC, amely vasárnap a Zsolna vendége lesz a Fortuna Liga rájátszásában.

A jelenlegi keretben Kalmár Zsolt, Schäfer András és Vida Máté szerepel, csakhogy mind a hárman sérültek. Mint azt a demedia.hu is megírta szombaton eldőlt, hogy Kalmár nem lehet ott a nyári Európa bajnokságon. Rendkívül fontos a hétvégi összecsapás, a hazaiak csupán 6 pontra vannak a második helyezett dunaszerdahelyiektől.

A zsolnai találkozó érdekessége lesz a videobíró használata. A Fortuna Ligában ezen a hétvégén vezették be a VAR-t, egyelőre fordulónként két tv-s meccsen alkalmazzák

„Szerintem fontos a videobíró bevezetése, hogy a labdarúgás még igazságosabb legyen. A játékvezetőnek továbbra is úgy kell tevékenykednie, mint eddig, a videobírónak pedig támogatnia kell őt” – nyilatkozta a dunaszerdahelyiek honlapján Bernd Storck vezetőedző.    

Kutatási program zárult le a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban

A pápa elítélte a fegyveres konfliktusokat, és méltányos vakcinaelosztást kért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek