MegMinden
2024-02-20

Terminátor

(blikk.hu)

Linda Hamilton nem kér többet a Terminátor-filmekből

A Terminátor-filmek által híressé vált Linda Hamilton köszöni szépen, de nem szeretne több részben szerepelni.

Az első két rész hősnőjét alakító, immár 67 éves színésznő elmondta, nem áll szándékában több Terminátor-filmben szerepelni a jövőben. Ennek okát a Business Insedernek adott nyilatkozatában mesélte el. Hamilton először az 1984-ben készült első részben bukkant fel Sarah Connorként, majd 1991-ben visszatért a második felvonásban (Az ítélet napja). Elmondása szerint számára akkor véget is ért a sorozat, amit tanúsít az is, hogy sem a harmadik, sem pedig a negyedik és az ötödik részben nem vállalt szerepet. Ám 2019-ben a Sötét végzet alcímet kapó filmben visszatért Arnold Schwarzenegger oldalán, a korábbi szerepében.

„Végeztem, totálisan, nincs mit mondanom. A sztorit már elmesélték, bevégeztetett az egész. Nekem rejtély, miért akarná újraindítani a sorozatot bárki… de jól tudom, hogy Hollywood jelenleg a rebootokban látja a jövőt”

– mondta Hamilton, akinek nem mellesleg meglehetősen markáns véleménye van az általa megformált karakterről, ugyanis szerinte Sarah Connor egyáltalán nem ikon, hiszen „nagyon rossz döntéseket hoz, s nem jó anya, inkább jó harcos”.

Az eredeti írást itt találja.

Az eredeti írást itt találja.

Ivóvíz

HALLatlanul „zajos” nyitány

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek