MegMinden
2024-01-17

Konteo

(index.hu)

Őrült összeesküvés-elmélet látott napvilágot Taylor Swiftről.

Több összeesküvés-elmélet is szárnyra kapott, amelyek szerint Taylor Swift írhatta azt a regényt, ami alapján az Argylle film készült. Ez távol áll az igazságtól, és a film rendezője, Matthew Vaughn most minden erővel azon van, hogy eloszlassa az ilyen és ehhez hasonló pletykákat.

Idén jelenik meg az Argylle című legújabb akció-dráma, amiben olyan neves színészek játszanak, mint Henry Cavill, John Cena vagy Bryce Dallas Howard. A filmben először láthatjuk színésznői mivoltában Dua Lipát, a Barbie egyik ikonikus dalának énekesnőjét.

A film egy írónőről szól, aki egy kémsztorit ír, és kiderül, hogy az a történet, amit a képzelete szüleményének tart, a valóságban is megtörténik. Találkozik a kémekkel, akikről azt hitte, csak a képzeletében léteznek, és segít megoldani nekik azokat az ügyeket, amiket szintén csak agya szüleményeként tartott számon. 

A csavaros cselekményszál és különleges történet miatt Taylor Swift rajongói meg vannak győződve afelől, hogy álnéven ugyan, de az énekesnő írhatta az eredeti könyvet – írja a Deadline.

Nem vagyok egy nagy kocka, de amikor a lányom odajött hozzám, és teljes meggyőződéssel a szemében megkérdezte, hogy tényleg Taylor Swift írta-e a könyvet, nem tudtam mást tenni, mint nevetni azon, hogy tényleg bármire képes ma már a közösségi média. Alig tudtam meggyőzni róla, hogy nem Swift írta a könyvet

– fogalmazott a rendező. 

Az eredeti írást itt találja.

Megszólalt a távozásáról Pokolgép énekese

Kapszaicin

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek