MegMinden
2022-09-11

Hősök

(ferfiakklubja.hu)

Gránit Oroszlán Példakép Díj .

2022-ben már hatodszor állítjuk középpontba  a szeretteikért, családjaikért, tágabb közösségeikért, nemzetünkért önfeláldozóan küzdő, fáradtságot nem ismerve dolgozó, gondoskodó, példamutató férfiakat. A díjjal elsősorban a hétköznapok hőseit szeretnénk kitüntetni, azokat a férfiakat, akik tetteikkel, példamutatásukkal, hitükkel, lelkesedésükkel mindannyiunk javát szolgálják.

Szomorú az a társadalmi tendencia, amelynek eredményeképpen a férfiak fokozatosan kiszorulnak a családokból, a saját életükből. A történelem során talán soha nem volt ennyire égető a férfiak hiánya, minta ma, amikor a válások aránya meghaladta az 50%-ot, és amikor az elköteleződésre és hűségre képes férfiak jelentős része is az ideje túlnyomó részét a családjától távol - a munkahelyén - kényszerül tölteni. Úgy is szokták a mai kort nevezni, hogy ez a "hiányzó apák társadalma". De nem csak a családokból, hanem az élet egyéb területeiről is elfogytak a férfiak.  A pedagógusi pályáról például, ahol pedig mintát adhatnának a férfias viselkedésre a felnövekvő generációknak. De ugyanígy eltűntek a férfiak a felsőoktatásból is: idén közel kétszer annyi nő veszi majd át a diplomáját, mint férfi. Ez pedig sem a nőknek, sem a férfiaknak nem jó.

A családok létrejöttéhez, a gyerekek megszületéséhez, a boldog párkapcsolatokhoz önfeláldozásra és elköteleződésre képes, példamutató férfiakra van szükség!

Gránit Oroszlán Példakép Testület választja ki a kategóriánkénti díjazottakat.
A kategóriák díjazottjait a 2022. november 18-án tartandó nagyszabású
Gránit Oroszlán Példakép Díjkiosztó Gálán hozzuk nyilvánosságra.

Az eredeti írást itt találja.

Kabinet

Az Oroszország elleni uniós szankciók ártanak Európának

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek