Backstage
2024-01-17

Megszólalt a távozásáról Pokolgép énekese

Tóth Attila, a Pokolgép zenekar énekese egy Facebook-bejegyzésben tette hivatalossá, hogy 14 év után otthagyja a zenekart, a jövőben már nem láthatjuk őt a legendás zenekar frontembereként. A banda már keresi az új frontembert.

A Pokolgép hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint közel másfél évtized után elválnak útjaik Tóth Attila énekessel.

„Attila sajnos nem tudta tovább folytatni velünk a közös munkát, amit rettenetesen sajnálunk. Barátságban váltunk el és köszönjük az együtt eltöltött, élményekben gazdag, felejthetetlen közel 14 évet! További sok sikert és jó egészséget kívánunk Neki!!! Amennyiben az élet úgy hozza, a jövőben nagyon sok szeretettel hívjuk és látjuk majd vendégként a zenekarban! Az énekes jelöltek meghallgatása elkezdődött.”

Tóth Attila, aki 2020-ban stroke-on esett át, most megszólalt az okokkal kapcsolatban. 

„Sziasztok! Én és a Pokolgép útjai egészségügyi okokból elválnak egymástól. Köszönöm az elmúlt 14 évet! Nagyon sok sikert kívánok a zenekarnak! Köszönöm az eddigi idő alatt megismert rengeteg Barátot! Remélem, a továbbiakban is találkozunk a színpadokon”

– írta Attila a közösségi oldalon.

Színes TV

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek