MegMinden
2024-01-05

Heidi Klum

(joy.hu)

50 évesen kicsit sem szégyenlős!

A szépséges Heidi Klum jelenleg épp St. Barts tengerpartján élvezi 2024 első napjait, természetesen fiatal férje társaságában.

Sokan nem hittek a modell és Tokio Hotel gitárosának szerelmében, ám ők évről évre mutatják meg, hogy szerelmük és szövetségük nemcsak erősebb, de így együtt még megdöbbenteni is képesek rajongóikat, sőt még a tengerparton lévőket is.

Heidi ugyanis férje mellett érezte először azt, hogy a kor nem számít, és egy idősebb nő is lehet büszke a testére és a szépségére. Nem mintha Heidi Klumnak erre szüksége lenne, de a 4 gyermekes édesanya most ismét olyat tett, amire sokan nem számítottak. A napsütésben ugyanis úgy döntött ideje monokinizni egy kicsit, így egy percig sem zavartatta magát, és pillanatok alatt szabadult meg bikinifelsőjétől, amiről persze hihetetlen képek készültek és járták be a világot kevesebb mint egy nap alatt.

Az egykori szupermodell büszke alakjára és korára is, ezért sem tudja érdekelni a testéről és melleiről készült képek. Egy interjúban elmondta, hogy szerinte minden nőnek joga lenne szabadnak és büszkének éreznie magát meztelenül.

Az eredeti írást itt találja.

Ismét lesz Elvis Presley koncert - AI segítséggel

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek