MegMinden
2023-12-31

Jennifer Aniston

(index.hu)

Miért tűnik úgy, hogy nem öregszik?

Bár februárban már az 55. életévét tölti, Jennifer Aniston mit sem változott, mióta harminc évvel ezelőtt először feltűnt a Jóbarátok című sorozatban. Kirobbanó formájának és a szinte ránctalan arcának titkára sokan kíváncsiak, ezért a színésznő nemrégiben újra elmondta, minek tudhatja be fiatalosságát.

Bár filmjei és produkciós cége révén elég pénze van ahhoz, hogy a legjobb dolgokat vásárolhassa meg magának, ha egészségről és szépségről van szó, Aniston állítja: a pénz nem minden. Sokkal fontosabbak a szokások, mint például a rendszeres edzés, amiről azt mondja, hogy a leginkább segít neki megőrizni a szépségét és egészségét.

Nem mindegy az sem, milyen dolgokkal foglalkozik.

Ébredés után legalább egy órán át nem is nézek a telefonomra. Ez az egész napomra kihatással van. A töltőim majd' két méternyire vannak az ágyamtól egy fiókban, és úgy 1912-ből van még egy iPodom vagy egy iPhone-om, amin szigorúan csak az ébresztésre és az alvással kapcsolatos alkalmazásaimhoz használok

– nyilatkozta a Vogue-nak a Gyagyás gyilkosság című Netflix-filmek szereplője, aki a közösségi oldalakon sem lóg folyamatosan, mert úgy véli, ezek a platformok toxikusak.

Megértem, hogy miért találták ezeket ki, és hogy a szándék az volt, hogy az összehozzák az embereket, és ez nagyon jó dolog, de rossz is jár vele. Mégpedig az, hogy az emberek fogják magukat, és érzelmileg bántalmaznak másokat ezeken a platformokon 

– fejtette ki Aniston, aki egyébként nem tart az öregedéstől. Mindent azért tesz, hogy hosszú életet élhessen.

Az eredeti írást itt találja.

Idén 38,42 százalékkal emelkedett a BUX

Só helyett

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek