MegMinden
2021-12-12

Sztárnász

(origo.hu)

Sztárok, akik egy rajongójukat vették feleségül.

 

Természetesen a sztárok sem csak egymás között házasodnak: vannak, akiknek átlagember a házastársuk, olyanok is akadnak többen, akik egy rajongójukat vették el. Ringo Starr vagy a Green Day frontembere is a saját koncertjén találkozott először a későbbi feleségével, a Grace klinika sztárjának évekig a jövendőbelije vágta a haját, Matt Damont pedig egy ismeretlen nő bújtatott el más rajongók elől – és aztán hozzá is ment a színészhez.

A híres színész 2003-ban a Túl közeli rokon forgatása miatt hosszabb ideig tartózkodott Miamiban, és a forgatás szünetében egy helyi bárban lazított volna – csakhogy a rajongók sehogy sem hagyták békén, ráadásul ahogy ittak, egyre agresszívabbá váltak. Damon megkérdezte a pultoslányt, Luciana Barrosót, hogy nem tudna-e elvonulni valahová, mire a nő bevitte magával a pult mögé, ahol a színész egyébként be is segített neki, kevert hátul jó pár koktélt. Közben kiderült, hogy Barroso maga is rajongó, de ez nem gátolta meg abban, hogy két évvel később hozzámenjen Damonhoz.

A Harry Potter-filmek Neville-je 2016-ban az orlandói Universal Studiosban találkozott a feleségével, Angela Jonesszal: sztárvendégként vett részt a Harry Potter témájú kalandparkban egy eseményen, amelyet a nő szervezett nagy odaadással, hiszen maga is óriási rajongó volt. Állítólag első látásra szerelem szövődött köztük – Lewis pár hónap múlva már meg is kérte Jones kezét, végül 2018-ban össze is házasodtak.

A Beatles dobosa kis túlzással nem is tudott volna olyan feleséget választani, aki nem volt a rajongója, tekintve, hogy annak idején mekkora felhajtás volt a zenekar körül. Maureen Starkey már tizenöt évesen igazi groupie volt, hosszú órákat állt sorba, hogy láthassa a kedvenceit, köztük a Beatlest a liverpooli Cavern Clubban – ahol aztán Starr-ral is sikerült összeismerkednie. Végül 1965 és 1975 között voltak házasok, három gyerekük született.

Az eredeti írást itt találja.

Putyin személyesen találkozna Bidennel

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek