MegMinden
2023-11-24

Bruce Willis

(origo.hu)

Megrázó üzenetet posztolt Bruce Willis felesége

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis bevallotta, hogy leckéket kapott türelemből és gyászból is, miután férjénél, Bruce Willisnél demenciát diagnosztizáltak.

A 68 éves Bruce Willisnél tavaly diagnosztizáltak frontotemporális demenciát (FTD). Az FTD problémákat okoz az ember viselkedésében, személyiségében és nyelvhasználatában, és jellemzően lassan alakul ki, az évek előrehaladtával azonban egyre rosszabb lesz.

Bruce Willis felesége Emma most megosztott egy új Instagram-történetet, melyben elmondta, hogy az utóbbi időszakban számos leckét kapott az élettől, majd megosztott egy idézetet, amely így szólt:

Néha megkapod, amit akarsz. Máskor pedig leckét kapsz türelemről, időzítésről, összehangolódásról, empátiáról, együttérzésről, hitről, kitartásról, rugalmasságról, alázatról, bizalomról, értelemről, tudatosságról, ellenállásról, célról, tisztaságról, gyászról, szépségről és hasonlókról. Bárhogy is legyen, te nyersz.

Emma azóta Bruce gondozó partnere, amióta diagnosztizálták nála az FTD-t – írja a Mirror. Emma ez idő alatt nagyon komolyan beleásta magát a témába, olyannyira, hogy már azokon is segít, akik hasonló problémákkal küzdenek mint ők - írja a Bors.

 

Az eredeti írást itt találja.

Sportszerviz

Squid Game

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek