MegMinden
2023-10-30

Győzike a Zöld sas

(index.hu)

Curtis Gáspár Győzőnek: Te napraforgó patkány.

Vasárnap késő délután játszották a Ferencváros–Újpest rangadót a labdarúgó NB I. 11. fordulójában, ahol a hazai csapat 3–0-ra győzött. A mérkőzésen jelen volt a frissen Fradi-szurkolóvá vált Gáspár Győző is, aki egyedi módon hívta fel magára a figyelmet. Viselkedése kinyitotta a bicskát az Újpest-szurkoló Széki Attila zsebében.

Nem csak a futballé volt a főszerep vasárnap, amikor a Ferencváros hazai pályán fogadta az Újpest csapatát a labdarúgó NB I. 11. fordulójában. A frissen Fradi-szurkolóvá vált Gáspár Győző is kint volt a mérkőzésen, az első félidő derekán pedig úgy döntött, ellopja a show-t.

Az előadó nagyon sietett a VIP-szektor lépcsőjén, hogy szelfizhessen egyet az Újpest-tábor rajta élcelődő, mindössze néhány percig látható drapériájával, előbb a „Hát ez k*rva jó!” felkiáltással, majd később már serény „f*szszopózással” fogadva a kifeszített üzenetet.

A celebről később Széki Attila, vagyis Curtis tett közzé egy posztot közösségi oldalán, amin Gáspár egy szurkolói sállal látható, melynek egyik végén a „zöld sasok”, másik végén pedig a „lila majmok” felirat olvasható. A rapper egypár sorban üzent is Győzikének:

Te napraforgó patkány. Most már lesz falunap és a NAV sem b*sztat!

A nyereségvágyból előre kitervelt szurkoló

Az évekig Újpesten játszó Curtis, aki a mai napig jár ki a lila-fehérek mérkőzéseire, nem először nyilvánította ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy Győzike a Fideszbe való belépése után miért döntött úgy, hogy a Fidesz-pártelnök Kubatov Gábor csapatának fog szurkolni. Ahogyan ő fogalmazott, Győzike „egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló”.

Gáspár Győző tavaly tavasszal került közelebb a kormánypárthoz. A március 15-i Békemeneten az első sorban vonult Bencsik András és Bayer Zsolt mellett, majd rá pár hétre belépett a Fideszbe.

A celeb nemrégiben a rekordbajnok Ferencvárosnak is elkezdett szurkolni, ahol már az első mérkőzésén atrocitások érték a debreceni szurkolók részéről. Később Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke vette védelmébe Gáspár Győzőt

Az eredeti írást itt találja.

Ne az erdőbe dobják el a töklámpásokat

Három pont Erdélyből

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek