MegMinden
2024-04-16

Fejes

(blikk.hu)

„Nem szoktam celebeskedni, mert nem akarom túlnőni a Lacit”

Több sikeres vállalkozásban is benne van a keze Fejes Tamásnak, a Tankcsapda dobosának. Fejest a Kincsvadászok című műsorban új arcáról ismerhette meg a közönség. A zenész a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában elárulta, hogy jelenleg legalább hatféle üzletben van érdekeltsége.

„Az első számú projektem – és ezt nem szeretem vállalkozás szinten emlegetni – mindenféleképpen a Tankcsapda. Mindig megkülönböztetett figyelmet szenteltem a Tankcsapdának, ez alá rendeletem mindent, sokszor még a családomat is” – kezdte Fejes. „Ezt nem szeretik az emberek üzleti vállalkozásként aposztrofálni, pedig ugyanolyan, sőt, sokszor bonyolultabb” – tette hozzá.

Fejes az első üzleti vállalkozásairól is beszélt.

„Hangszerboltot nyitottam Debrecenben. Először alkalmazott voltam, végigjártam a ranglétrát. Mindenes voltam, hoztam-vittem a cuccokat. Egy héten kétszer jártam Németországba, volt, hogy Barkasszal, meg azzal a csőrös Mercivel padlógázon, kilencvennel” – emlékezett vissza Fejes, aki később az üzlet tulajdonosa lett. Jelenleg piacvezető a vállalkozása, három bolttal rendelkezik országszerte. Ezeken kívül csárda, roncsbár, pálinkafőzde és spanyol apartmanok is az érdekeltségébe tartoztak.

„Ez az első számú projektem, ehhez ragaszkodom a legjobban, ha valamit el kéne engednem, ezt engedném el utoljára. Bár ez nem az én projektem, ezt ne fejtsük el” – magyarázta. „Mindig próbálok úgy felnőni, azért nem szoktam celebeskedni, vagy ilyen jellegű dolgokat elvállalni, mert nem akarom túlnőni a Lacit. Olyan szempontból, hogy a Lukács a Tankcsapda arca” – mondta Fejes.

Palikéknál arról is beszélt, hogy mit szólt Lukács László a Kincsvadászokban való szerepléséhez.

„Az elején mondta, hogy neki nem tetszik ez, de nem azért, mert féltékeny erre a sztorira. Mi nem vállalunk semmilyen fajta kereskedelmi tévés megjelenést” – árulta el.

„Volt olyan, hogy túltoltam, nekem is volt olyan, hogy rám lett szólva, hogy kicsit ez túl van tolva, ami igaz volt, de ezt nehéz volt elfogadni. A Lukács alapította a zenekart, én egy 10 éves zenekarba szálltam be, valaki szerint ott lett elb*va az egész. Én ennek megfelelően próbálom a zenekar háttérdolgait intézni, elsősorban ez az én feladatom. Zeneileg meg mindig is nagyon erős volt az összhang Laci meg köztem, alkotói folyamatban is erősek vagyunk. De Lacitól jön a gyújtás, az őrá van írva” – szögezte le Fejes Tamás.

Az eredeti írást itt találja.

Tirpák Zsolt

TMO: pályaorientációs nap a honvédségnél

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek