MegMinden
2023-09-08

Idegen lények űrhajója lehet

(borsonline.hu)

Hátborzongató leletre bukkantak a tengerben.

A tudósok egyelőre négy laborban vizsgálják a leletet.

Hátborzongató leletre bukkant Avi Loeb és csapata a Csendes-óceánban. A tudós már egy ideje idegen anyagok után kutatott a tengerfenéken, amikor végre egy hatalmas törmelékre akadt a Manus-szigeteknél.  Jelenleg négy laboratóriumban elemzik a leletet világszerte annak megállapítására, hogy az emberiség számára ismeretlen technológiából származnak-e és a Naprendszeren kívülről érkezett-e.

Azt már most megállapították, hogy minden kétséget kizáróan a Naprendszeren túlról érkezett ide. Dr. Phil Sutton azt mondta„Ez potenciálisan egy másik csillagrendszerből származó bolygó része lehet. De más elméletek szerint egy nem emberi technológiával gyártott anyag az. Tudós vagyok, és nyitott vagyok sok lehetőségre – nem hiszem, hogy kizárható, hogy egy idegen űrhajóról van szó, de a legtöbben kigúnyolják az ötletet, és azt mondják, hogy ez teljesen nevetséges. A legvalószínűbb magyarázat az, hogy egy olyan objektum, amely hasonló ahhoz, ami a dinoszauruszokat kiirtotta itt a Földön. Nekiütközött egy másik csillagrendszerben lévő bolygónak, és némi anyagot bocsátott ki a magból és a magma-óceánból, amely aztán a becsapódás során összeolvadt."

A törmelékeket Németországban, Pápua Új-Guineában és az Egyesült Államok két legjobb egyetemén elemzik. Azt nem tudni pontosan, mikor hozzák nyilvánosságra a kutatások eredményeit.

Az eredeti írást itt találja.

Csendesebb napjuk volt a tűzoltóknak

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek