MegMinden
2023-08-26

iPhone

(index.hu)

Évtizedes hagyománnyal szakít az Apple.

Ugyan a hivatalos meghívókat még mindig nem küldte ki az Apple, a korábbi évek alapján könnyen kikövetkeztethető, hogy kevesebb mint egy hónapnyira vagyunk az iPhone 15-ös mobilok leleplezésétől.

Mint arról korábban már az Index is beszámolt, az idei az egyik legszignifikánsabb frissítés lesz az elmúlt évekből, az almás cég ugyanis mind a négy új készülékbe nagyszabású újításokat készül implementálni. Az alapmodellek – tehát az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus – megkapják az USB-C-csatlakozót, amelyet az EU tavaly megszavazott törvénye miatt kénytelen a készülékekbe helyezni az Apple, emellett azonban több funkciót is megörökölnek az iPhone 14 Próból.

Az egyik ilyen a Dynamic Island, az az interaktív felület, amely ügyesen elrejti az egész TrueDepth kamerarendszert, míg a másik a 48 megapixeles kamera. A csúcsmodellek – az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max – emellett teljesen új, lekerekített élekkel dolgozó dizájnt, titánházat és egy minden korábbinál erősebb chipet kapnak, sőt a Pro Max ezeken felül egy olyan periszkópos telefotó kamerával is rendelkezni fog, ami a korábbi három helyett már hatszoros optikai zoomolást tesz lehetővé.

 

 

Az eredeti írást itt találja.

Megtartaná első helyét a Loki

Adom a napom.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek