MegMinden
2023-08-26

Adom a napom.

(port.hu)

Hétfőn indul Geszti Péter új talkshow-ja.

Augusztus 28-án, hétfőn indul Geszti Péter rendhagyó cross-platform műsora, az Adom a napom.

A magyar fejlesztésű formátumban napközben a meghívott hírességek életét követhetjük nyomon a www.adomanapom.hu oldalon, majd 20 órától a vendégek Geszti Péterrel ülnek le beszélgetni egy stúdióban, amit élőben láthatunk a VIASAT3-on.

Az első héten Alföldi Róbert, Stohl András, Liptai Claudia és Curtis életét ismerhetjük meg filter nélkül.

Az élő spéci talkshow alapját adó streaming a www.adomanapom.hu oldalon lesz elérhető, a közvetítéssel pedig olyan bennfentes pillanatokba nyerhetünk majd betekintést, amiket csak a hírességekhez igazán közel állók ismerhetnek jól.

A sztárok tehát előbb a napjukat, este 20 órától viszont már a válaszaikat adják kendőzetlenül a házigazda, Geszti Péter kérdéseire, melyek garantáltan eggyel mélyebbre ásnak a felszínnél. A stúdióbeszélgetést a VIASAT3-on követhetjük nyomon, természetesen élőben, hiszen az Adom a napom alapkoncepciója – amit Árva Laci producer és Geszti Péter együtt alkotott meg – a filter nélküli valóság.

Én nem riporterként ülök be az Adom a napom stúdiójába. Úgy fogok beszélgetni a vendégeimmel a napjukról és az életükről, hogy közben én is elmesélem, hogy hol tartok, természetesen azokra a témákra reagálva, amikben hajlandóak megnyílni felém… aztán, hogy ez így lesz-e, majd meglátjuk.

Szeretném, hogy olyan tartalmat gyártsunk, ami őszinte, értelmes és legfőképpen valódi értékekről szól. Hiszem, hogy ma ezt sokan keresik” – mondta el Geszti Péter az Adom a napomról.

A „kísérlet” első hetében Alföldi Róbert, Stohl András, Liptai Claudia és a szülinapos Curtis életébe pillanthatnak majd be a nézők, és persze Geszti Péter is.

Adom a napom: augusztus 28-tól, hétfőtől csütörtökig 20:00-kor a VIASAT3 műsorán!

Az eredeti írást itt találja.

Csak lassan érkezik meg a felfrissülést hozó hidegfront

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek